divendres, 1 d’abril del 2016

La Mona o estimar-te vol dir no deixar de lluitar



La Mona.... des de que hem van dir que seria padrina aquest va ser un dels primers moments que hem va venir al cap, el dia de la mona...

I si, per fi va arribar el dia de la mona, però abans va venir Idomeni. I la mona va començar a adquirir nous significats, metafísica pura en postmodern.

Arribo d'Idomeni, trepitjo casa meva i ploro. Cuso, més aviat sorgeixo pedaços, però malament, encara no és pot fer el nus. I penso en tu, en el que signifiques per mi .... i si, es pot resumir amb una paraula ESTIMAR, t'estimo tant!! I penso en la mona, amb tu i amb Idomeni. Decideixo posar-me en marxa, que demà petita no rebràs una mona, rebràs tots els meus sentiments barrejats amb tots els desitjos que tinc preparats per tu. Que ho tinc clar, estimar-te sense condicions vol dir no deixar de lluitar, mantenir sempre l'esperança als ulls i el somriure a la boca. I aquí tens la recepta que he fet per tu!!

  • 150 gr de valentia
  • 150 gr d'escalfor
  • 3 petons 

Barreja els petons amb la valentia, barreja-ho fort, fins aconseguir el somriure d'aquelles persones que  han perdut la por. Incorpora-hi l'escalfor, poc a poc, gaudeix-la, abraça-la amb  moviments suaus i valora-la. Tot plegat et quedarà una massa dolça i suau. Posa-hi el dit, tasta-la, i gaudeix-la.

Hem arribat fins aquí.... hem construït una estructura sòlida. Ara toca decorar-la, així que necessitaràs tot això:

  • 1 paquet de pessigolles
  • 250 gr de carícies
  • 70 gr d'escalfor 
  • 2 petons (necessitaràs només el so)

Barreja els petons amb l'escalfor, fes-ho tal i com t'he explicat abans, amb força i energia, i sobretot, encara que el braç estigui cansat, somriu!!!! Afegeix-hi les pessigolles, suaus, han de ser molt suaus. Barreja-ho tot molt bé, no tinguis por del mestissatge!!! Ara reparteixo-ho per l'estructura, sense por, i per acabar escampa les pessigolles per sobre! Aboca-hi polsims de tendresa. Tendresa en forma de solidaritat i de gràcies!!

Decora-la al teu gust, jo t'hi he posat plomes, de tots els colors que he trobat, i una gallina, però no la dels ous d'or, he intentat que sigui una gallina semblant a les que tinc a casa la iaia, gallines que mengen el mateix que menjo jo, i que dormen enfilades, i a les seves filles, que creixen lliures!!!
Disfruta-la, ja saps que està feta amb tot l'amor del món!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada