Aquesta recepta fa molt de temps que la volia fer, té tot el que m'agrada.... xocolata, molta xocolata i fruits vermells, pebre i canyella.
Crec que és una recepta exòtica i sensual per això li he triat aquest títol, ( que per cert, sabeu qui canta això???? EL DINIO jajajajajajaja), tot i que no és una entrada al seu honor, sinó a la sensualitat i a les ganes de passar's-ho d'allò més bé, a compartir bons moments, a riure, tant si estem acompanyades o si estem soles, a les ganes de fer coses, i a les amigues, a les ganes de viatjar, de conèixer gent nova, a voler sortir de festa i menjar-se el món. En fi a aquells moments, no especials... sinó senzills, i sort d'ells!!!!! A la seva salut i la de tots nosaltres!!!!
La recepta:
Per els cupcakes de xocolata vaig fer servir la recepta de cupcakes maniacs, però us la deixo aquí també:
- 180 gr de farina
- 3 ous a temperatura ambient
- 200 gr de sucre morè
- 100 ml d'oli de girasol
- 40 gr de cacau en pols sense sucre (tipus Valor)
- 120 ml de llet (semi millor)
- 1 i 1/2 culleradeta de llevadura química
- Vainilla si es vol
Es comença per barrejar els ous amb el sucre, un cop tinguem una pasta homogènia incorporem la farina el cacau i la llevadura a la massa ( tot tamisat prèviament) un cop haguem incorporat els ingredients secs hi afegim l'oli i la vainilla si es vol. Es reparteix la massa en un motlle de cupcakes i cap a el forn durant uns 20 minuts a 150º C.
Per la buttercream de fruit vermells ( recepta meva)
Primer de tot cal que fem un coulis amb els fruits vermells que tinguem, per fer-ho cal que posem els fruits vermells en una olla i que els cobrim d'aigua i també hi posem sucre. No hem d'usar gaire sucre ja, ja que sinó ens sortiria una melmelada, al gust!!!!
Un cop haguem obtingut un puré el passarem per el turmix i després per el xino.
Ara ja hem fet la part més complicada, tant sols cal que amb 200g de formatge philadelphia li afegim 50 gr de sucre llustre i el coulis i ja ho tenim fet!!!!
El següent pas: posem els cupcakes al congelador i quan els tinguem ben freds els banyem amb xocolata desfeta, que si volem la podem especiar, o decorar amb sprikles.... imaginació al poder!!!! .Deixem refredar i...... s'ha acabat!!! recepta finalitzada!!!! Mireu quina pintaaaaaaaaaaaaaa
Mmmmm té una pinta molt sensual :)
ResponEliminaBertins, moltes gràcies, ets un sol!!!!!!
ResponElimina