dissabte, 28 de desembre del 2013

Cupcakes Hi-Hat de xocolata, fruits vermells i cobertura de xocolata especiada o toa la noche haciendo el amooool

Aquesta recepta fa molt de temps que la volia fer, té tot el que m'agrada.... xocolata, molta xocolata i fruits vermells,  pebre i canyella.
Crec que és una recepta exòtica i sensual per això li he triat aquest títol, ( que per cert, sabeu qui canta això???? EL DINIO jajajajajajaja), tot i que no és una entrada al seu honor, sinó a la sensualitat i a les ganes de passar's-ho d'allò més bé, a compartir bons moments, a riure,  tant si estem acompanyades o si estem soles, a les ganes de fer coses, i a les amigues, a les ganes de viatjar, de conèixer gent nova, a voler sortir de festa i menjar-se el món. En fi a aquells moments, no especials... sinó senzills, i  sort d'ells!!!!! A la seva salut i la de tots nosaltres!!!!





La recepta:

Per els cupcakes de xocolata vaig fer servir la recepta de cupcakes maniacs, però us la deixo aquí també:

  • 180 gr de farina
  •  3 ous a temperatura ambient
  •  200 gr de sucre morè
  • 100 ml d'oli de girasol
  • 40 gr de cacau en pols sense sucre (tipus Valor)
  • 120 ml de llet (semi millor)
  • 1 i 1/2 culleradeta de llevadura química
  • Vainilla si es vol

Es comença per barrejar els ous amb el sucre, un cop tinguem una pasta homogènia incorporem la farina el cacau i la llevadura a la massa ( tot tamisat prèviament) un cop haguem incorporat els ingredients secs hi afegim l'oli i la vainilla si es vol. Es reparteix la massa en un motlle de cupcakes i cap a el forn durant uns 20 minuts a 150º C.

Per la buttercream de fruit vermells ( recepta meva)

Primer de tot cal que fem un coulis amb els fruits vermells que tinguem, per fer-ho cal que posem els fruits vermells en una olla i que els cobrim d'aigua i també hi posem sucre. No hem d'usar gaire sucre ja, ja que sinó ens sortiria una melmelada, al gust!!!!
Un cop haguem obtingut un puré el passarem per el turmix i després per el xino.

Ara ja hem fet la part més complicada, tant sols cal que amb 200g de formatge philadelphia li afegim 50 gr de sucre llustre i el coulis i ja ho tenim fet!!!!

El següent pas: posem els cupcakes al congelador i quan els tinguem ben freds els banyem amb xocolata desfeta, que si volem la podem especiar, o decorar amb sprikles.... imaginació al poder!!!! .Deixem refredar i...... s'ha acabat!!! recepta finalitzada!!!! Mireu quina pintaaaaaaaaaaaaaa





2 comentaris: