diumenge, 28 de desembre del 2014

Taller de Cake Pops o la millor arma és la nostra imaginació

Uff, quant de temps!!!!! Hola Món!!!!

Avui he fet el taller de Cake Pops al casal de joves de Masquefa, ha estat un èxit. I sobretot sobretot sobretot sobretot donar les gràcies a totes i tots que heu vingut!!!! Ha estat genial.

A veure, pas per pas... amb la Maria Lunarillos vaig comprar els sprinkels i els candy melts i la recepta per fer els cake és la següent:



  • 4 ous
  • 80 gr de sucre
  • 260 gr de farina 
  • 260 gr de nata 
  • 1 Sobre de Royal 
  • 4 Cullerades soperes de cacau     en pols 
  • 2 Tarrines de formatge en crema 



Primer de tot començeu barrejant els ous amb el sucre, i un cop ja estigui ben barrejat aneu posant tots els ingredients , recordeu de tamissar-ho tot!!!!!!!! en forneu-lo durant 20 minuts al forn. 

Un cop ja estigui fred la base per els Cake Pops l'heu de trencar fins que quedi pols i barrejar-la amb el formatge crema. 

I ja està, preparat tot per començar, primer pas feu les boletes, segón pas, desfeu els Candy Melts al microones, tercer pas, suqueu la punta del pal amb la xocolata i enganxeu-la a una de les boles, i així succesivament. Un cop ja tingueu fet aquest pas en totes les boles ja les podeu començar a submergir a la xocolata de cobertura i a decorar amb els sprinkles que hagueu triat!!!! 
Els Cake Pops han quedat genial, la base del pastís no es gaire dolça i el contrast amb la xocolata de cobretura es impressionant, tant en gust com en textura. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada