divendres, 13 de desembre del 2013

Red velvet o un regal per nadal

Hem sap molt de greu la tardança d'aquest post... aquesta setmana he anat un xic liada... però prou d'excuses, RED VELVET!!!!!!

Inspirant-me en el famós pastís americà red velvet ( que traduït és vellut vermell) he fet aquestes regals de nadal. I es que per què no regalar pastissos amb guspires d'amor????
No sé si coneixeu el blog de la cuina vermella ( ara ja no s'actualitza) però crec que ells van ser un dels primers en regalar pastissos, en el seu post, de xocolata. Si mai heu visitat aquest blog us convido a que ho proveu!!!!! Crec que us encantarà.

I ara el red velvet, aquest està fet amb remolatxa, que es com es feia antigament ( el red velvet més o menys es data des de principis del Segle XX), aquesta recepta l'he extreta de la Sandra Mangas, bloggera també.
Si no voleu utilitzar la versió antiga d'aquest pastís, podeu utilitzar la moderna, en aquest cas, s'utilitza colorant, la recepta de Bakermania està bé.

La recepta:
Per el pastís

  • 200 gr de remolatxa crua
  • El suc d'una llimona
  • 2 cullerades de vinagre
  • 150 gr de iogurt grec ( es pot utilitzar també nata fresca)
  • 150 gr de mantega SEMPRE A TEMPERATURA AMBIENT
  • 200 gr de sucre
  • 2 ous SEMPRE A TEMPERATURA AMBIENT
  • 1 culleradeta d'extracte de vainilla ( opcional)
  • 250 gr de farina ( tamissada sempre)
  • 1 cullerada de cacao en pols sense processar
  • 2 culleradetes de llevadura químic

Per el frosting

150 gr de mantega SEMPRE A TEMPERATURA AMBIENT
200 gr de philadephia ( molt freda, ja que així es més fàcils de que tot quedi ben lligat)
200 gr de sucre glass

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada