dissabte, 10 d’octubre del 2015

Pastís de pa d'àngel amb crema de xocolata o Avui comença l'esplai!!!!!!


      
Holaaaaaaaaa!!!!!
Siiiiiiii, avui comença l'esplai i 10 persones increïbles, molongues i que a sobre tenen  súper poders  i jo formem l'equip de monis i mones ( segur que ja ho heu entès, però per la gent que no està familiaritzada amb el vocabulari esplaiero, l'equip de monitors i monitores). I com que avui és un dia especial per tots i totes nosaltres, he decidit celebrar-lo "por todo lo alto" amb aquest pastís  guarrindongada ple de calories, sucres i coses gens sanes. 

La qüestió es que aquest pastís el  va portar l'Eva, la mestra d'educació especial de l'escola on treballo, fa dues setmanes per el seu aniversari, i vaig pensar.... això ho haig de fer!!!!!! El resultat.....ja el veieu, no hi ha prou-tes paraules per descriure'l!!!

I ja callo!!!! la recepta


Ingredients: 
  • 1 paquet de pa d'àngel 
  • 2 pots de crema de xocolata 
  • Boles de xocolata per decorar, o el que vulgueu, interpretació lliure 
Preparació

Traieu  el pa d'àngel del paquet i traieu-ne les peces que estiguin bastant trencades, aneu en molt de comte, ja que es molt delicat. 

En un plat poseu un pa d'àngel i unteu-lo amb la crema de xocolata ( utilitzeu un pinzell de cuina) i aneu fent aquest procés fins que aconseguiu l'altura desitjada. 
Consells: introduïu prèviament la crema de xocolata dins d'una olla amb aigua bullint, d'aquesta manera agafarà temperatura i costarà menys manipular-la. 
Un cop ja teniu el pastís preparat afegiu-ne bastant a sobre i alliseu-lo amb una espàtula,  pinteu les vores amb el pinzell i llestos!!!!!
Podeu fer aquest pastís amb crema catalana, de Xixona, de xocolata blanca, amb fruita, amb batut de fruita..... 

Com que no necessita forn i no es manipula amb foc ( a banda de calentar el pots de crema de xocolata) és una molt bona recepta per fer amb els petits i petites de casa!!!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada