dijous, 13 d’agost del 2015

Melmelada de carbassa o el retorn

L'altre dia el meu pare va portar una carbassa enorme a casa, la primera idea que va sorgir  va ser la de fer puré  de carbassa  (eeeeeegggggggggs, puuuuuuuuuaaaaaaaj), com veieu, no m'apassiona.


Aixi que he decidit  que si hem de fer puré carbassa, doncs  que n'hi hagi menys, encara que només  siguin 300 grams.

La recepta 


  • El que vulgueu  de carbassa
  • La meitat  de sucre (pot ser blanc o morè )
  • Canyella en rama
  • Clau d'olor
  • Llimona
Preparació
Peleu  la carbassa  i traieu-ne les llavors, talleu-la a daus i poseu-la dins d'una olla. Ruixeu-la amb el suc de mitja llimona. A continuació afegiu-hi  el sucre i cap al foc. ATENCIÓ :FOC SUAU.  De tant en tant aneu remenant.  Sabreu que la melmelada ja està  quan col·loqueu el sucre desfet sobre una superfície  plana i freda  i la textura es la desitjada.





La qüestió  és que en el món de les melmelades  tot s'hi val, així que ja sabeu a melmelajar i a gaudir-ne!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada